Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν με τον γιο τους στην Ιταλία και η Τοσκάνη έγινε ο νέος προορισμός στη λίστα του Πάρη.

Το δημοφιλές ζευγάρι έφυγε από την Αθήνα την Παρασκευή (16/2) και έφτασε στην Ιταλία, τον προορισμό τους όμως τον αποκάλυψαν το πρωί του Σαββάτου με τα πρώτα stories στα Instagram accounts τους.

Οι θερμές πηγές στο San Filippo

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2) η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως πηγαίνουν οδικώς με αυτοκίνητο που ενοικίασαν στο San Filippo και λίγες ώρες αργότερα μας έδειξε το μοναδικό τοπίο με τις θερμές πηγές.

Μόλις επέστρεψαν στην Τοσκάνη κάθισαν για το πρώτο φαγητό της ημέρας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φωτογράφισε την Ιωάννα Τούνη και τον Πάρη στα γραφικά στενά της Τοσκάνης.

Το room tour στο ξενοδοχείο που διέμειναν

Φυσικά από τα stories της Ιωάννας, έπειτα από αιτήματα των followers δεν θα μπορούσε να λείπει και το room tour στο δωμάτιο που έκλεισαν.

Η επιχειρηματίας αφιέρωσε ένα story αποκλειστικά στο να μας ξεναγήσει στο εκπληκτικό και πολύ γραφικό δωμάτιο που έμειναν στην Τοσκάνη.

Η βραδινή έξοδος και το «ατύχημα» του Πάρη

Το βράδυ του Σαββάτου φυσικά δεν το πέρασαν μέσα, αφού ακολούθησε οικογενειακή βραδινή έξοδος.

Το ζευγάρι έφαγε πίτσα και ο μικρός Πάρης είχε κι ένα ατύχημα αφού ξαφνικά το φαγητό του βρέθηκε κολλημένο στα μαλλιά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ