Η Ιωάννα Τούνη δεν σταματά να ανεβάζει στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ξανθιά influencer μοιράστηκε το πρωί της Κυριακής τη στιγμή που απολάμβανε το πρωινό της. Με μαγιό και τέλεια διάθεση έδειχνε να απολαμβάνει τις λιγούρες της εγκυμοσύνης.

Φυσικά δεν ήταν μόνη αλλά με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια μάλιστα μάς έδειξε τον γλυκό πειρασμό στον οποίο δεν μπόρεσε να αντισταθεί.

Μάλιστα έδειξε και μια πανοραμική εικόνα από το φορτωμένο τραπέζι. Mάλιστα στην κορυφή κάθεται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Η ίδια δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την έκφραση στον πρόσωπό του. Η Τούνη τον χαρακτήρισε «ξινομούρη» και θα είχε κάποιον λόγο.

Η influencer  διανύει τον τέταρτο μήνα της κύησης. Ενώ τους πρώτους μήνες ταλαιπωρήθηκε από εμετούς και ζαλάδες φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες νιώθει αρκετά καλύτερα. Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Τούνη αποφεύγει την πολλή κούραση και τη ζέστη έπειτα από τις συστάσεις της γυναικολόγου της. Και φροντίζει να ξεκουράζεται αρκετά.

Έπειτα από αρκετό διάστημα κλεισμένη στο σπίτι η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον αγαπημένο της έφυγε για την Κρήτη. Η influencer που γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα 29α γενέθλιά της με δύο μεγάλα πάρτι, διάλεξε έτσι ένα ξενοδοχείο που της παρέχει όλες τις ανέσεις, ώστε να αλλάξει παραστάσεις και να περάσει όμορφα χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται πολύ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ