Ένα από τα δυο σκυλιά του Δημήτρη Αλεξάνδρου δάγκωσε κατά λάθος την Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη μέσα από ένα βίντεο.

Η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι αποφάσισε να μαγειρέψει στον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μπριζόλα, αφού δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν κάποια απόδραση.

Ωστόσο, έδωσε και ένα κομμάτι στο ένα από τα δύο σκυλάκια τους και εκείνο από την απροσεξία του την δάγκωσε στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

«Τελικά σήμερα δεν πήγαμε ούτε Αράχωβα, ούτε πουθενά. Είπα να μαγειρέψω μία μπριζόλα το μεσημέρι και την μαγείρεψα. Μετά πήγα να δώσω ένα κομματάκι κρέας στον σκύλο μας τον τεράστιο και μέσα στην λαιμαργία του και την απροσεξία του μου έφαγε και το δάχτυλο μαζί.

Δεν είναι κάτι σοβαρό απλά με δάγκωσε κατά λάθος, δηλαδή μπήκε το δοντάκι του όλο στο χέρι μου, οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο, περίμενα εκεί κάναμε ένα αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω και μια αντιβίωση. Παρά πολύ ωραία», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ