Έπειτα από αρκετό διάστημα κλεισμένη στο σπίτι με τα συμπτώματα των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης να την ταλαιπωρούν, η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου έφυγε για την Κρήτη.

Η influencer γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα 29α γενέθλιά της με δύο μεγάλα πάρτι, ένα εκ των οποίων στη θάλασσα που τόσο της είχε λείψει. Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Τούνη αποφεύγει την πολλή κούραση και τη ζέστη έπειτα από τις συστάσεις της γυναικολόγου της και φροντίζει να ξεκουράζεται αρκετά.

Διάλεξε έτσι ένα ξενοδοχείο που της παρέχει όλες τις ανέσεις, ώστε να αλλάξει παραστάσεις και να περάσει όμορφα χωρίς να χρειάζεται να μετακινείται πολύ. Ήδη η influencer έκανε μια μικρή ξενάγηση τους followers της στο δωμάτιο, το οποίο διαθέτει και τζακούζι και ιδιωτική πισίνα, εκτός από τη μεγάλη του ξενοδοχείου.

«Μην φανταστείτε τίποτα extreme διακοπές, απλά άλλαξα κρεβάτι κατά βάση και εδώ έχει ωραία θέα την πισινούλα και ωραίο εστιατόριο στο ξενοδοχείο», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη είπε δημόσια «σ’ αγαπώ» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανεβάζοντας ένα βίντεο από το gender reveal πάρτι που έκαναν στη Χαλκιδική.

«Πες την αλήθεια, τι πίστευες ότι θα ήταν; Κορίτσι ή αγόρι; Εγώ έπαθα ομολογουμένως ένα μικρό Σοκ, αλλά πλέον ανυπομονώ να γνωρίσω τον μικρό άνθρωπο που θα μας αλλάξει την ζωή» σημείωσε η μέλλουσα μαμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ