Τον νέο της ταξιδιωτικό προορισμό ψάχνει η Ιωάννα Τούνη. Η influnecer και επιχειρηματίας βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλει να ταξιδέψει όσο περισσότερο μπορεί μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Μοιράστηκε μια φωτογραφία της από το πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι και ζήτησε τη βοήθεια των followers της για να επιλέξει τον νέο προορισμό της.

«Mentally in #Paris. Πειράζει που μέχρι να γεννήσω, θέλω να ταξιδέψω όπου προλαβαίνω!; Για πείτε κανέναν κοντινό Ευρωπαϊκό προορισμό που να αξίζει» έγραψε συγκεκριμένα κάτω από τη φωτογραφία της η Ιωάννα Τούνη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η influencer έχει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς από τους πρώτους μήνες ταλαιπωρήθηκε από εμετούς και ζαλάδες. H ίδια αναφέρεται συχνά στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της μέσα από τα stories της αλλά και για τις αλλαγές που γίνονται καθημερινά στο σώμα της.

Μάλιστα σε σημερινή της ανάρτηση η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μια φωτογραφία από την τελευταία της επίσκεψη στον γυναικολόγο. Ο μέλλοντας μπαμπάς είχε live μετάδοση από τη στιγμή του υπερηχογραφήματος και έδειχνε ευτυχής. «Και στον γυναικολόγο μαζί μου σας παίρνω. Και παράλληλα FaceTime με τον χαζομπαμπά», έγραψε η influencer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ