Περίπου δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μοιραζόταν εικόνες και πληροφορίες με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ τώρα πλέον που είναι μητέρα συζητάει τους προβληματισμούς της και εκφράζει τις απόψεις της στα social media.

Η ίδια κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στο κινητό της, όπως αποκάλυψε, έπεσε σε φωτογραφίες από την περίοδο της κύησης και θέλησε να της κοινοποιήσει εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου και ξετρύπωσα και αυτές. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου; Αααααχ δεν είμαι καλά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Να θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό πως ανέβασε πυρετό τις προηγούμενες μέρες και μοιράστηκε την ανησυχία της με ένα βίντεο. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι λίγο αδιάθετη, εν τέλει αρρώστησα. Το βράδυ ανέβασα και πυρετούς και τα λοιπά. Αγχώνομαι λιγάκι για τον μπέμπη. Είναι πολύ μωράκι ακόμη, δεν θέλω να κολλήσει κάτι. Είναι μια χαρά προς το παρόν, είναι εκεί πέρα, αράζει. Φτύστε το μη πάθει τίποτα το μωράκι μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ