Πέντε μηνών έγινε σήμερα ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η γνωστή influencer και επιχειρηματίας επισκέφτηκε τον παιδίατρο ενώ μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πήγαμε στον παιδίατρο. Το Νουνίτο σήμερα έγινε πέντε μηνών. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει πέντε μήνες; Εννέα μήνες που τον είχα στην κοιλιά μου και πέντε μήνες που το μωρό έγινε… παιδάκι! Είπα στον γιατρό ότι θέλω σιγά σιγά να αποθηλάσω. Μέχρι σήμερα θηλάζω αποκλειστικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κοιμάμαι τα βράδια.

Ξυπνάει έξι με οκτώ φορές το βράδυ, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Η γυναικολόγος μου με είχε συμβουλεύσει ότι πρέπει να αντικαταστήσω κάποια γεύματα ίσως με σκόνη ή με κάποιο άλλο γάλα γιατί τα οιστρογόνα μου είναι στο μηδέν», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

«Είμαι άπειρα πρησμένη»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Οι ορμόνες μου είναι φουλ διαταραγμένες, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη μετά τη γέννα και ορμονικά είναι σαν να περνάω κλιμακτήριο αυτή τη στιγμή. Οπότε είμαι άπειρα πρησμένη και έχω φουλ κατακράτηση. Αυτά θα φτιάξουν σιγά σιγά όταν περιορίσω τον θηλασμό…

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, σε κάποιες εγκύους συμβαίνει σε κάποιες όχι. Για αυτόν τον λόγο εγώ δεν έχω περίοδο και είμαι πάρα πολύ πρησμένη. Οπότε ό,τι και να κάνω τώρα σε διατροφή/γυμναστική για όσο θηλάζω, δεν θα χάσω ιδιαίτερα κιλά. Ο μεταβολισμός μου είναι μπλοκαρισμένος από τις ορμόνες. Θα ξανακάνω διατροφή όταν αδιαθετήσω και ξεμπλοκάρει το σύστημα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τη σχέση της με την Ιωάννα Τούνη – «Δεν ξέρω πώς το έχετε κάποιοι στο μυαλό σας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ