Σάββατο και η Ιωάννα Τούνη μας καλημέρισε από το νέο σπίτι του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Συγκεκριμένα, η ίδια πόσταρε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της που χιονίζει.

Στο βίντεο ακούγεται να λέει όλο χαρά: «Χιονίζει χιονίζει χιονίζει», ενώ δεν παρέλειψε να μας δείξει και πώς περνά το πρωινό της, καθώς στο δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε στα insta stories της, φαίνεται σκουπίζει και να ακούει δυνατή μουσική. Πάνω από τη φωτογραφία έγραψε: «Εντωμεταξύ εγώ τώρα».

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη δική της μετακόμιση σε νέο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, που το έχει διακοσμήσει με το δικό της γούστο και πολύ κόπο, η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου άλλαξε σπίτι. Το γνωστό μοντέλο και συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραμένει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και τώρα βρήκε ένα νέο σπίτι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άφησε να περάσουν οι μέρες των γιορτών και τώρα αποφάσισε να κάνει τη μετακόμιση στο νέο του σπίτι. Στη μετακόμιση φυσικά τον βοήθησε η Ιωάννα Τούνη και οι φίλοι του. Η Ιωάννα Τούνη μας έχει δείξει πως είναι το καθιστικό του σπιτιού όπου επικρατεί το λευκό χρώμα. Το σπίτι έχει ξύλινα πατώματα, μεγάλες τζαμαρίες και τζάκι. Στο κέντρο έχει τοποθετηθεί ένα off white χαλί, η διακόσμηση είναι minimal, ενώ υπάρχει και ένα μικρό μπονσάι για τύχη και ευημερία.

Συντροφιά της, φυσικά στο σπίτι είναι πέρα από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και οι δυο τετράποδοι φίλοι του: η Love και ο Zeus (σκύλοι), στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία. Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο, έχει περάσει πολλές δύσκολες στιγμές και παραμένει ενωμένο σαν μια γροθιά.

Το ζευγάρι δοκίμασε τη σχέση του και πλέον είναι αχώριστοι και ζουν τον απόλυτο έρωτα. Από το πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης του, το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη. Ανεπίσημα στην αρχή, επίσημα πλέον μιας και όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν αποχωρίζονται στιγμή ο ένας τον άλλον. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και ταυτόχρονα μοιράζεται τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ