Μια έντονη αδιαθεσία από χθες έχει η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer πέρασε τη χθεσινή μέρα στο κρεβάτι με συμπτώματα ίωσης και σήμερα η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης.

«Έχω περάσει όλη μέρα ξάπλα από καναπέ σε κρεβάτι. Δεν το συνηθίζω αυτό το πράγμα. Αλλά νομίζω δεν είμαι στα πολύ καλά μου. Πρέπει να με περιτριγυρίζει ιωσούλα ή γριπούλα. Δεν το θέλουμε αυτό γιατί είμαι και έγκυος. Εν τω μεταξύ η κοιλίτσα μου φουσκώνει κάθε μέρα και πιο πολύ. Δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε από τα stories, αλλά σας το λέω με βεβαιότητα. Είναι τρομακτικό», έλεγε σε χθεσινό της βίντεο στα Instagram stories της.

Στο νέο βίντεό της το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι λιποθύμησε ενώ ταξίδευε. «Παιδιά σήμερα έχω βγει off δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Έχω βγάλει τα φίλτρα για να δεις λίγο τι συμβαίνει στη μούρη μου. Είχα πτήση. Λιποθύμησα και έκανα εμετό στην πτήση. Χριστούλη μου δεν πέρασαν καλά ούτε οι διπλανοί μου, ούτε εγώ. Ήρθα σπίτι τώρα, κούμπωσα βιταμίνες να συνέλθω λίγο», εξήγησε. Παράλληλα ενημέρωσε ότι θα συνέχιζε τη μέρα της η οποία περιλαμβάνει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ