Μετά τα δύσκολα χαμογελά ξανά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η ίδια μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, επέστρεψε στις καθημερινές της συνήθειες και ταξίδεψε ως τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επισκέφθηκε την καλή της φίλη, Ιωάννα Τούνη στο νέο της σπίτι. Η Ιωάννα Τούνη μάλιστα ανέβασε και video από τη συνάντηση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα δυο κορίτσια που συνδέονται με μια δυνατή φιλία έκαναν ένα μίνι reunion στη συμπρωτεύουσα. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μάλιστα βρέθηκε στο νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, φυσικά υπήρχαν και τα απρόοπτά τους. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ταξίδεψε με τον σκύλο της, ο οποίος έκανε και «κατάληψη» στο σπίτι της Ιωάννας.

Ακολούθησαν video στο Instagram Story τους, όπου και η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τα γλυκά δώρα της φίλης της για το νέο της σπίτι. Ωστόσο, την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη περίμενε μια ακόμη έκπληξη. Οι δυο τους δέχθηκαν δυο όμορφες ανθοδέσμες με λουλούδια από τα αγόρια τους και χάρηκαν πολύ.

Δείτε το video με την Ιωάννα Τούνη και τη συνάντηση με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη:

Η περιπέτεια υγείας της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Πριν από λίγες μέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε μιλήσει μέσα από το νοσοκομείο για τη σοβαρή λοίμωξή της. Ο γιατρός της, Σωτήρης Αδαμίδης, εξήγησε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη νόσησε με μία λοίμωξη του ουροποιητικού από τις πλέον σοβαρές. Συγκεκριμένα έπαθε πυελονεφρίτιδα, η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να απειλήσει μέχρι και τη σωστή λειτουργία του νεφρού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη περιέγραψε στη συνέχεια τα έντονα συμπτώματα που ένιωσε και «λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της. «Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα στη δεξιά πλευρά, δεν μπορούσα να πατήσω πλέον το δεξί μου πόδι από τον πόνο που προερχόταν από το νεφρό μου που αντανακλούσε μπροστά. Ανέβασε πυρετό μέχρι 39,6. Σπαρταρούσα. Δεν έδινε εντολή ο εγκέφαλος να σταματήσω να τρέμω»., είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ