Όλες τις απορίες για τη βάφτιση του γιου της Πάρη έλυσε η Ιωάννα Τούνη στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από ένα Q&A.

Ο μικρός «νουνίτο» πήρε το όνομά του, Πάρης, την περασμένη Παρασκευή. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξαν ως νονούς του γιου τους την Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα.

Οι followers της αναρωτήθηκαν ποια ήταν τα δώρα που πήρε το ζευγάρι τους κουμπάρους του, για να τους τιμήσει. Τότε η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε ότι έπρεπε να πάρει δώρο στους κουμπάρους. «Παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν γνώριζα ότι έπρεπε να πάρω δώρο στους κουμπάρους», παραδέχτηκε.

«Από ότι κατάλαβα σας χρωστάμε δώρο», σχολίασε στη συνέχεια αναφερόμενοι στην Στέλλα Πάσσαρη και στον Γιώργο Μανίκα.

Πώς επιλέχθηκε το όνομα Πάρης;

Μετά τα σχόλια που έκαναν πολλοί ότι το όνομα του παιδιού έπρεπε να είναι ολόκληρο Παρασκευάς, η Ιωάννα Τούνη εξήγησε ότι δεν το Πάρης δεν είναι υποκοριστικό του, αλλά είναι αρχαιοελληνικό.

«Το όνομα “Πάρης” δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή συγγενείς. Άρεσε πολύ σε εμένα και στον Δημήτρη. “Πάρης” βαφτίστηκε και είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το “Παρασκευάς” ή από κάποιο άλλο. Θα γιορτάζει των Αγίων Πάντων. Κάτι που έκανα πριν αποφασίσουμε το όνομα, είναι να το “αντιστοιχίσω” με το επίθετό του. Για εμένα ένα εύηχο ονοματεπώνυμο, δίνει κύρος, και βοηθάει επαγγελματικά στο μέλλον (όσο περίεργο και αν σας φαίνεται σαν ιδέα αυτό που λέω)», είπε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: «Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης δεν σε κάνει καλό Χριστιανό»

Ιωάννα Τούνη: Εξήγησε από που βγήκε το όνομα του γιου της, «Πάρης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ