Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε ένα πάρτι στη Θεσσαλονίκη για τα 7 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού της και εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer μαζί με την κολλητή και την κουμπάρα της, Στέλλα Πάσαρη γιόρτασαν τα 7 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας τους έχοντας στο πλευρό τους εκλεκτές καλεσμένες

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην κάμερα και απάντησε για για αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media αλλά και για τη μεγάλυ αδυναμία που έχει στον γιο της.

«Ξέρω ότι δουλεύω πολύ και οι άνθρωποι που με συναναστρέφονται ξέρουν πόση δουλειά μπορεί να ρίχνω για να βγαίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Όποιοι θέλουν να αμφισβητήσουν το πόσο δουλεύω, δεν πειράζει. Ελπίζω αυτοί να καταφέρουν πιο πολλά και πιο λαμπρά πράγματα στη ζωή τους. Θα στεναχωριόμουν αν κάποιος που έχω σε υπόληψη και τον αγαπώ το πίστευε. Αν τα αρνητικά σχόλια προέρχονται από ανθρώπους που έχουν ως στόχο στη ζωή τους να βγάζουν κακία, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο γιος μου έχει μεγαλώσει πολύ, είναι ένας μικρός μπελάς! Τον αγαπάμε όμως»

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη είχε αναφέρει πρόσφατα σε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι νιώθει αρκετά κουρασμένη λόγω των ταξιδιών που κάνει μέσα στην εβδομάδα της και μάλιστα ήταν η αφορμή να σχολιάσουν την influencer οι followers της.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Ο λόγος που είναι κουρασμένη τις τελευταίες μέρες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ