Η Ιωάννα Τούνη θα γεννήσει από μέρα σε μέρα και έχει κατεβάσει ρυθμούς περιμένοντας να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι πέρασε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Μετά το baby shower υπερπαραγωγή όπου οι φίλοι της τής έκαναν δώρα για τον γιο που θα αποκτήσει η influencer πήρε τον χρόνο της να ξεκουραστεί στο σπίτι με τον σύντροφό της. Οι δυο τους πέρασαν τα Χριστούγεννα παίζοντας για αρκετή ώρα επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ έφαγαν σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη κάνοντας παράλληλα και μια βόλτα στον παραλιακό της δρόμο.

«Αγάπη μου άσε τα τοπία σε λίγο καιρό θα κυνηγάς εδώ τον μικρούλη» ακούγεται να της λέω σε ένα από τα βίντεο που έχουν δημοσιεύσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς η Ιωάννα Τούνη απαθανατίζει το ηλιοβασίλεμα.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε στους followers της πώς πέρασε τα Χριστούγεννα. «Δεν σας έχω μιλήσει καθόλου σήμερα. Χρόνια πολλά είπαμε; Καλά Χριστούγεννα είπαμε; Ελπίζω να τα περνάτε τέλεια με τους αγαπημένους σας, φαγάκια και ιστορίες. Εγώ δεν βλέπω πολύ κόσμο τώρα γιατί είναι να γεννήσω από μέρα σε μέρα», είπε η Ιωάννα Τούνη. Στη συνέχεια περιέγραψε όσα έκαναν μέσα στην ημέρα με τον σύντροφό της. «Με τον Δημήτρη στο σπίτι με κανένα επιτραπέζιο, πήγαμε για φαγάκι, θα κάνω κι έναν κορμό γλυκό καταλάβατε όχι ότι ξέρω, αλλά θα σας το δείξω κιόλας», είπε στους φίλους της στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ