Πάντα αεικίνητη η Ιωάννα Τούνη επιλέγει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θαυμαστών της γύρω από την προσωπική της ζωή. Πρόσφατο παράδειγμα; Τα νέα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα η influencer επέλεξε ένα sporty σύνολο με αθλητικό τοπ και κολάν στο πιο περιζήτητο χρώμα της σεζόν, το μοβ. Η ίδια μάλιστα, το συνδύασε με ασημί κοσμήματα και κολιέ σε στυλ αλυσίδα.

Μάλιστα, για να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο με το δώρο του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μιλάμε για ένα μπουκέτο από ροζ μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

Tη Μεγάλη Δευτέρα μάλιστα το ζευγάρι γιόρτασε τη μέρα με κάθε… μεγαλοπρέπεια. Μάλιστα τήρησαν τα έθιμα και προσπάθησαν να πετάξουν τον χαρταετό.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε το ορεινό χωριό της Στερεάς Ελλάδας, Παύλιανη. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο σε ένα μαγικό μέρος. Μάλιστα η ίδια μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πολυτελές σαλέ που έμειναν.

Αποφάσισαν να γιορτάσουν την Σαρακοστή παρέα με τους φίλους τους. Ξεκίνησαν λοιπόν ώστε να πετάξουν τον χαρταετό τους, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ