Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη η οποία πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ωστόσο, βρίσκεται συνεχώς σπίτι καθώς δεν νιώθει καλά για να κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη και αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις έπειτα από σύσταση της γιατρού της.

Η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της, καθώς περνά δύσκολα τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της. Όμως τις τελευταίες μέρες δίπλα της βρίσκεται ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η κούραση και οι ναυτίες την αναγκάζουν να αποφεύγει να βγει από το σπίτι ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνει πολύ ζέστη. Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο σήμερα πήραν την απόφαση να βγουν για μια βουτιά την πισίνα.

Ο καιρός δεν τους βοήθησε πολύ καθώς ξεκίνησε να βρέχει όπως μας ενημέρωσε η ίδια με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως αυτό δεν τους χάλασε τα σχέδια.

Το ζευγάρι βρέθηκε δίπλα στην πισίνα και το μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από μερικά story.

Να υπενθυμίσουμε ότι πλέον έχουν βάλει οριστικό τέλος στις φήμες πως υπάρχει κρίση στη σχέση τους. Το ζευγάρι μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο (με τα unfollow του ενός στον άλλον), αλλά είναι πια μαζί.

Να τονίσουμε ότι σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη έχει τα γενέθλιά της. Μέσα από ένα story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά τη μεγάλη της επιθυμία να γιορτάσει με τους φίλους της την ιδιαίτερη ημέρα.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα…Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», είπε η Ιωάννα Τούνη εκφράζοντας την επιθυμία της να διασκεδάσει μαζί με την παρέα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ