Οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης πέρασαν σήμερα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους. Το ζευγάρι μοιράζεται συχνά την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και σήμερα μας έδειξε μερικές τρυφερές στιγμές στο νέο του σπίτι.

Η γνωστή επιχειρηματίας και influencer και ο Δημήτρης Αλέξνάδρου έχουν αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του μικρού νουνίτο. Το μεσημέρι της Κυριακής η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο απαθανατίζει τους δύο άντρες της ζωής της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη ταξιδεύει συχνά με τον δύο μηνών γιο της με το αεροπλάνο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και πίσω. Η influencer δεν αποχωρίζεται τον γιο της και έχει εξηγήσει στους followers της πώς είναι να πετάς με μωρό.

«Με ρωτήσαμε πάρα πολλοί πώς γίνεται και πετάμε, τι ακριβώς κάνουμε. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα. Το μωρό δεν πληρώνει εισιτήριο, αλλά του βγάζουν ένα τυπικό ότι είναι παρών στο αεροπλάνο», ανέφερε η Ιωάνα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ