Με τον πιο τρυφερό τρόπο έστειλαν τις ευχές τους και επιβεβαίωσαν πως είναι full in love. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν τον έρωτά τους και ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον με ένα ρομαντικό μήνυμα. Το γνωστό ζευγάρι δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία στα social media και έστειλε τις ευχές του σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Το άλλο μου ολόκληρο», έγραψαν και οι δυο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram, προσθέτοντας μια καρδούλα. Και συνέχισαν το μήνυμά τους αναφέροντας:: «Χρόνια πολλά με υγεία, τύχη και αληθινούς ανθρώπους γύρω σας…. που σας καταλαβαίνουν, σας αγαπούν και είναι μαζί σας σε όλα!!!».

Η κοινή ανάρτηση στα social media:

Το ζευγάρι πέρασε μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων στην αγαπημένη τους Αράχοβα, όπου κάνουν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και μια μίνι απόδραση. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να έχουν ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα με επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά προσπαθούν να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Και φυσικά όποτε έχουν χρόνο κάνουν και μια εκδρομή ως τον Παρνασσό και την Αράχοβα που αποτελέι έναν από τους αγαπημένους προορισμούς και για τους δυο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ