Πρεμιέρα είχε χθες το έργο «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» στο θέατρο Βρετάνια. Το θρυλικό έργο του Τομ Σούλμαν, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη.

Ο Άκης Σακελλαρίου υποδύεται τον Τζον Κήτινγκ, τον αντισυμβατικό καθηγητή που όλοι θα θέλαμε να είχαμε. Ο Τάσος Χαλκιάς ερμηνεύει το ρόλο του συντηρητικού διευθυντή Νόλαν και ο Σπύρος Τσεκούρας αυτόν του τραγικού πατέρα κ. Πέρι. Μαζί τους – το πιο σημαντικό – οι μαθητές, ο πυρήνας δηλαδή του έργου που απαρτίζεται από έναν επίλεκτο θίασο ταλαντούχων ηθοποιών της νέας γενιάς

Στην επίσημη πρεμιέρα «το παρών» έδωσαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο. Μάλιστα εδώ είδαμε και την Ιωάννα Παππά με την αδερφή της Τίνα. Εντυπωσιακές και οι δύο γυναίκες δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν δίπλα δίπλα.

Η Τίνα ασχολείται με την επικοινωνία καλλιτεχνών με την ίδια να έχει αναλάβει αρκετά μεγάλα projects. Oι δυο τους ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και διαπιστώνουμε πόσο μοιάζουν.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ιωάννα Παππά μίλησε στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες». Η ηθοποιός τόνισε πως πριν έρθει στη ζωή ο γιος της ήθελε να αποκτήσει κορίτσι πιστεύοντας ότι θα το καταλάβαινε καλύτερα. «Όταν μπήκα στη διαδικασία της εγκυμοσύνης είπα “δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι”. Όταν έμαθα ότι είναι αγοράκι τελικά χάρηκα πάρα πολύ. Τώρα που το ζω δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει».

Για την απόφαση να γίνουν γονείς η ηθοποιός σχολίασε: «Κάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε “εντάξει, μήπως τώρα;”.

Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ