Τα δύσκολα πέρασαν πια και η Ιωάννα Παλιοσπύρου φαίνεται πως βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της. Η νεαρή κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της. Η ίδια έχει γίνει σύμβολο για τη δύναμη ψυχής που έδειξε και τώρα πια έχει επιστρέψει -πάντα με προσοχή- στις αγαπημένες της συνήθειες. Αυτή τη φορά μάλιστα σαν μοντέλο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει στην παραλία.

Η αλήθεια είναι πως μετά τα πολλαπλά χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί και τις θεραπείες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Η ίδια δεν πρέπει να εκτίθεται στον ήλιο στις επικίνδυνες ώρες της ημέρας, αλλά έχει βρει τον τρόπο να κάνει τις βόλτες της στην παραλία.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα προτιμά να πηγαίνει στην παραλία το απόγευμα, όταν ο ήλιο δεν καίει πια και να απολαμβάνει τις δραστηριότητες που έκανε και πριν από την επίθεση που της άλλαξε τη ζωή.

Για τη βόλτα στην παραλία η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα μπλε ηλεκτρίκ ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με ψάθινο καπέλο για τον ήλιο και ένα καφτάνι σε μπλε απόχρωση.

Η ανάρτησή της:

«Η απερίγραπτη χαρά μου όταν αργά το απόγευμα, που πέφτουν τα επικίνδυνα UV, μπορώ και εγώ πλέον να απολαύσω λίγο τον ήλιο και τις όμορφες παραλίες της χώρας μας!», ανέφερε στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ