Πρόκειται για ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και αν κρίνει κανείς από την πορεία τηα τηλεθέασης, έχει ήδη δικαιώσει τον ΣΚΑΪ που όχι απλά την επέλεξε, αλλά τη διεκδίκησε.

Έναν -και κάτι- μήνα πριν το LOVE IT ανανεώσει το ραντεβού του για τον Σεπτέμβριου, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη για το ΟΚ! και απάντησε σε όσα της έχουν προσάψει αυτό το διάστημα -και ήταν πολλά- και αποκαλύπτει τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής.

Ξεκινώντας, θα ήθελα να κάνεις έναν απολογισμό της πρώτης σου σεζόν στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή ο σταθμός έδειξε μια τεράστια αγκαλιά και ποτέ δεν τέθηκε θέμα αριθμών και ποσοστών, που τελικά μπήκαν για τα καλά και στη δική μου ζωή, παρόλο που έλεγα αρχικά ότι δεν θα τα κοιτάζω.

Άρα αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς;

Μέχρι ένα διάστημα το έκαναν άλλοι για μένα, αλλά πρέπει να σου πω ότι τώρα το κάνω εγώ. Είναι ένα σημάδι για το τι αγκαλιάζει ο κόσμος και τι όχι.

Υπήρξε, πάντως, μεγάλη αναμονή για σένα πριν καν έρθεις στην Αθήνα.

Αυτό είναι και καλό και δύσκολο. Υπήρξαν πολλοί που με αμφισβήτησαν και άνθρωποι που νόμιζαν ότι έρχομαι να δείξω κάτι άλλο από αυτό που είμαι πραγματικά. Φαντάσου ότι είχε δημιουργηθεί a priori για μένα μια εικόνα ότι θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια ή να αντιγράψω μια άλλη προσωπικότητα, κάτι που και να θες δεν γίνεται.

Πώς ένιωσες όταν είδες πρώτη φορά να σε αποκαλούν «Μενεγάκη της Κρήτης»;

Ήταν ένα δημοσίευμα πριν από χρόνια με αυτό τον τίτλο, που ήταν όμως γραμμένο καλοπροαίρετα. Αυτό με τον καιρό αναπαράχθηκε και εμπλουτίστηκε με άλλα στοιχεία. Όταν ο ερχομός μου στην Αθήνα συνέπεσε συμπτωματικά με την προσωρινή απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, είπαν ότι περίμενα να φύγει εκείνη για να ανέβω.

Ταυτόχρονα έλεγαν ότι έκανες και τη δύσκολη!

Κι αυτό είπαν, όπως επίσης και ότι φοβόμουν.

Ή ότι σε κρατούσε στην Κρήτη η προσωπική σου ζωή.

Κι αυτό έχει ακουστεί. Φαντάσου πώς ένιωσα τότε διαβάζοντας πράγματα που ούτε φανταζόμουν ότι μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Εκ των πραγμάτων ούτε το τελευταίο έστεκε, αφού δεν υπήρχε τότε κάτι στη ζωή μου πουν α με κρατάει στην Κρήτη. Αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει πολύ καιρό πριν.

Σου είχαν όντως προτείνει να παρουσιάσεις το My Style Rocks και το Big Brother;

Είχαν τεθεί προτάσεις. Σε καμία περίπτωση όμως αυτά τα πρότζεκτ, όπως και ό,τι άλλο μου είχε προταθεί, δεν ταίριαζαν σε μένα. Έκανα μια επιτυχημένη εκπομπή στην Κρήτη, μεστή, γεμάτη, με συγκεκριμένο χρώμα και ταυτότητα. Την έστηνα εξολοκλήρου, ήταν ένα «παιδί» μου. Δεν θα άφηνα αυτό το« παιδί» για
να έκανα κάτι στην Αθήνα που δεν θα με γέμιζε.

Το Love it έχει την προσωπική σου σφραγίδα;

Το Love it το πονάω και το αγαπάω γιατί είναι το ξεκίνημά μου. Δεν θα σου πω ότι είναι απόλυτα όπως μπορεί να είναι, γιατί καθετί στη ζωή μας πάει εξελικτικά και χτίζεται.

Στην αρχή είχες λόγο στο στήσιμο της εκπομπής;

Οι συνεργάτες μου ήταν επιλογή του σταθμού αλλά σίγουρα είχαν και τη συγκατάθεσή μου. Μακάρι να ήμουν με πολύ κόσμο ακόμα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. (Γελάει.)

Γράφεται ότι θα γίνουν αλλαγές τη νέα σεζόν, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Φυσικά και θα γίνουν αλλαγές, αλλά δεν εξαρτώνται από μένα. Εγώ είμαι στρατιώτης, σέβομαι και ακούω – φυσικά υπάρχει και η σφραγίδα μου. Είναι ωραίες οι αλλαγές, είτε είναι στο σκηνικό είτε σε προσθήκες προσώπων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ξηλώνουμε όλα.

Αν σου πω να θυμηθείς μια δύσκολη στιγμή αυτή τη σεζόν;

Υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές, ιδίως στο ξεκίνημα. Στιγμές που στενοχωριόμουν, συγκινούμουν ή ακόμα και καταρρακωνόμουν.

Σε είχα για πιο σκληρό καρύδι, για να το πω απλοϊκά.

Είμαι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δύο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητά μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό.

Όπως;

Θυμάμαι το περιστατικό με την εκπομπή της Ηλιάνας (σ.σ. Παπαγεωργίου), που έχει πλέον ξεκαθαριστεί βέβαια. Δεν ήταν το θέμα μου τόσο προςτ ο πρόσωπό της όσο προς εκείνους που έστηναν την εκπομπή σε επίπεδο αρχισυνταξίας. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα αυτό έχει επιλυθεί και μακάρι να μπορούσα να τη συ-
ναντήσω από κοντά.

Και εγώ είχα γράψει στο Znews ότι η εκπομπή αρχικά έμοιαζε να μην έχει ταυτότητα.

Οι πειραματισμοί του πρώτου διαστήματος ήταν και για μένα κάτι δύσκολο, προσπαθούσα να βρω τα πατήματά μου. Τον πρώτο καιρό και εγώ έβλεπα ότι από την ανάγκη μου να προλάβω χρονικά να περάσω από το ένα θέμα στο άλλο μιλούσα γρήγορα. Αυτό είχε αποτέλεσμα ο κόσμος να νιώθει ότι «αυτή ή προσπαθεί να μας πείσει ότι τα ξέρει όλα ή ότι το παίζει άνετη ενώ δεν είναι». Ο κόσμος δεν ξέρει αν η Μαλέσκου έχει κάνει προετοιμασία ή της δίνουν τα θέματα τελευταία στιγμή – και δεν χρειάζεται να το ξέρει. Και ταυτόχρονα να αναρωτιέσαι αν είσαι αγαπητή, αν σε αποδέχεται ο κόσμος. Γιατί το πιο σημαντικό για μένα είναι ο σεβασμός απέναντι στον τηλεθεατή, ο οποίος όταν κάτι δεν πάει καλά, το αντιλαμβάνεται ακόμα και αν δεν μπορεί να ερμηνεύσει τι φταίει ακριβώς. Οπότε επόμενο είναι να πει ότι φταίει η Μαλέσκου. Δεν είναι αφελής ο κόσμος. Όσο περνάει ο καιρός, νιώθω περισσότερο ότι είμαι ο εαυτός μου και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Πιστεύω ότι έχω πολλά ακόμα να δώσω, γι’ αυτό περιμένω με αγωνία την επόμενη σεζόν.

Μετάνιωσες ποτέ που ήρθες στην Αθήνα;

Όχι. To εσωτερικό μου κομμάτι έλεγε στην αρχή ότι θα ήθελα να το κάνω διαφορετικά αλλά καλούμαι να το παρουσιάσω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αν ήμουν στην Κρήτη, στην εκπομπή μου –το «μου» είναι κτητικό, αλλά ταυτόχρονα αγαπησιάρικο και ειλικρινές–, τότε θα το έκανα όπως εγώ αγαπώ. Ερχόμενη στην Αθήνα νόμιζα ότι θα ήταν όλα πιο εύκολα. Η τηλεόραση ενίαι ένα ομαδικό σπορ, μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Από την άλλη, όμως, κρίνεσαι μόνο εσύ που βγαίνεις μπροστά και χρεώνεσαι το λάθος. Στα δύσκολα θα πει ο άλλος «η Μαλέσκου είναι κακή» κι αυτό δεν είναι πάντα δίκαιο. Εγώ δεν τα παρατάω ποτέ στη ζωή μου, ούτε μου ταιριάζει να πετάω το μπαλάκι των ευθυνών αλλού. Οπότε πείσμωσα και προσπάθησα να βελτιωθώ πρώτα εγώ. Γιατί είχα –και έχω– πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Τον πρώτο καιρό ένιωθα ως τηλεθεατής ότι δεν με άφηνες να σε γνωρίσω πραγματικά. Κάποια στιγμή στα μέσα της σεζόν σε είδα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και είπα «αυτή η κοπέλα έχει και πλάκα τελικά». Τότε είδα αυτό που είχαν δει προφανώς σε σένα τρία κανάλια που σε διεκδίκησαν…

…ανακοινώσιμα ήταν τα δύο. Αλλά ναι, είχαν γίνει συζητήσεις. Έχεις δίκιο όμως σε αυτό που λες, το είχαν πει κι άλλοι και όχι τόσο ευγενικά όσο το έθεσες! Έχω την τρέλα μου ως προσωπικότητα. Έτσι όπως με βλέπεις τώρα σοβαρή, μπορεί να με δεις να χορεύω. Μου αρέσει να σπάω τον πάγο, αν και έχω χαρακτηριστεί εξαιρετικά παγερή. (Γελάει.) Οι άνθρωποι που με γνώριζαν δεν έβλεπαν την Ιωάννα που ήξεραν. Είχα βγει έξω από τα νερά μου, κάθε μέρα έπρεπε να προγραμματίζομαι με αυτό που μου ζητούνταν. Όταν άκουσα σκληρές κριτικές στην αρχή, είπα στο κανάλι ότι «μάλλον δεν είμαι αυτό που αναζητάτε, ίσως δεν κάνω γι’ αυτό». Τότε ήταν που άρχιζε να αλλάζει η θεματολογία της εκπομπής.

Αισθάνθηκες μόνη εκείνη την εποχή;

Βέβαια. Και την ίδια στιγμή να μην μπορώ να πάω πουθενά, ούτε να θέλω να φορτίσω τους γονείς μου.

Έχεις κάνει φίλους εδώ;

Φίλους έχω κάνει πλέον αλλά το πρώτο διάστημα που είχα ξεριζωθεί και είχα αφήσει όλες μου τις φίλες και είχα μόνο την Μπαλού, είπα στον εαυτό μου «ή κατεβάζεις διακόπτη ή συνεχίζεις και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό». Ο κόσμος δεν μπορεί να ξέρει τι περνάς, δεν μπορεί να διανοηθεί πώς είναι να προστίθεται ένα θέμα λίγα λεπτά πριν βγεις στον αέρα και εσύ να μην έχεις χρόνο να προετοιμαστείς. Η δική μου αυτοπεποίθηση πηγάζει από το διάβασμα. Διαβάζω και πράγματα που μπορεί να μη μου χρειαστούν ποτέ.

Μήπως αυτό σου στερεί τον αυθορμητισμό;

Ο αυθορμητισμός για να ανθίσει πρέπει να υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Αν δεν έχεις την ελευθερία να εκφραστείς όπως θέλεις, περιορίζεσαι.

Πότε άρχισες να αισθάνεσαι καλά στην εκπομπή;

Εδώ και τέσσερις μήνες, που άρχισα να κάνω προσθήκες πιο κοντά σε μένα. Πάτησα ένα εσωτερικό «restart», είδα τα πράγματα διαφορετικά, αποδέχτηκα καταστάσεις και εστίασα σε αυτό που μπορούσα να κάνω καλύτερα.

Η έλλειψη προσωπικής ζωής το είχε κάνει πιο δύσκολο αυτό που πέρασες;

Βέβαια. Προτεραιότητά μου όμως τότε ήταν το επαγγελματικό κομμάτι.

Προτάσεις είχες, φαντάζομαι.

Ενδιαφέρον ναι, υπήρχε. Υπάρχει ένα ωραίο περιβάλλον και διάθεση…

Άρα εσύ είσαι σε φάση που τα ζυγίζεις τώρα;

Όχι δεν είμαι στο ζύγι. Το αφήνω και κυλάει!

Έχεις βγει και ραντεβού τον τελευταίο καιρό;

Όχι, η καραντίνα και οι περιορισμοί δεν επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Οπότε η τεχνολογία και η επικοινωνία βοήθησαν.

Έχεις κάνει πράγματα που θα έκανες αλλιώς σε αυτό το κομμάτι;

Γενικά δεν θέλω να αφήνω περιθώρια στον εαυτό μου για λάθη πουδ εν είναι αναστρέψιμα. Ο πατέρας μου έλεγε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος αρκεί να υπάρχει η δυνατότητα της αυτοδιόρθωσης. Η μαγκιά είναι να αποκομίσεις από το λάθος και να μην το ξανακάνεις. Μπορεί να είμαι 32 χρόνων αλλά έχω ζήσει πολλά.

Όταν είχες πάει στα Καλλιστεία της Κρήτης, τι είχες πει στους γονείς σου;

Δεν τους το είχα πει! Τότε ήμουν πολύ μικρή.

Αν γυρνούσες πίσω τον χρόνο, θα ξαναπήγαινες;

Μα ακόμα κι αυτό μου έδωσε πράγματα. Κέρδισα αναγνωρισιμότητα και μπήκα στην τηλεόραση, χωρίς να είναι
κάτι που είχα στο μυαλό μου.

Είχες όνειρο να έρθεις στην Αθήνα;

Όχι, ποτέ. Και τώρα να με ρωτήσεις τι θέλω να κάνω σε πέντε χρόνια, δεν έχω απάντηση.

Και μία σεζόν πριν σου είχαν γίνει προτάσεις από μεγάλα κανάλια αλλά αρνήθηκες.

Γιατί ένιωθα τόσο ωραία εκεί που ήμουν και δεν υπήρξε κάποια πρόταση που να με κάνει να τα αφήσω όλα. Δεν ήθελα έναν διεκπεραιωτικό ρόλο. Μου αρέσει το ζωντανό με όλες τις δυσκολίες του, είμαι πολύ κακή στο μαγνη-
τοσκοπημένο. Θέλω να μπαίνω στο σπίτι του τηλεθεατή και να λένε η Ιωάννα τους, η Μαλέσκου τους – γιατί με το επώνυμο με λένε συνήθως. Αν αισθανθώ ότι ο κόσμος δεν με θέλει, δεν θα μείνω. Ξέρω ότι δεν θα πεινάσω ποτέ γιατί μπορώ να κάνω κι άλλες δουλειές για να επιβιώσω.

Θα επέστρεφες δηλαδή ξανά στις σχολικές αίθουσες;

Και να ήθελα, δεν θα μπορούσα, αφού έχω παραιτηθεί και δεν υπάρχω πια στις λίστες. Θα επέλεγα να κάνω κάτι επιχειρηματικά. Επειδή βαριέμα ιεύκολα, μου αρέσει να βάζω κίνητρα στον εαυτό μου και να εξελίσσομαι.

Όταν αρχίζεις και χορεύεις στην εκπομπή το κάνεις για να σπάσεςι τη σοβαροφανή εικόνα που σου είχαν αποδώσει κάποιοι;

Αν είχαμε κάνει παρέα, θα είχες δει αυτή την τρέλα, που μάλλονπ ρέπει να την κουλαντρίσω, είναι σαν να μου πατάς ένα κουμπί. Ποτέ δεν μου το ζήτησε κανείς, τουναντίον κάποιοι είχαν μπλοκάρει για το πώς θα φανεί. Κάποιοι είπαν ότι το έκανα για να προβάλω το σώμα μου, τότε προσπάθησα να το σταματήσω χωρίς να μου έχει γίνει παρατήρηση ποτέ.

Μήπως είσαι ενοχική;

Όχι, απλά μπαίνω σε δεύτερες σκέψεις. Αν νιώσω ότι αυτό που βλέπουν οι γονείς μου μπορεί να τους αγχώνει, σκέφτομαι τι θα λένε οι άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν! Η ψυχή μου φουρτούλαγε, οπότε φαινόταν ότι γινόταν επιτηδευμένα. Δεν ξέρω αν βγήκε ως τσαλάκωμα, αλλά έτσι ξεκλείδωσε ένα κομμάτι μου. Δεν με απασχολεί που λένε ότι «αυτά δεν τα κάνουν οι παρουσιάστριες». Δεν με νοιάζει να βγάλω τα τακούνια. Τώρα πια γελάω με την ψυχή μου – είχα ακούσει απίστευτα πράγματα, ακόμα και για το χαμόγελό μου ότι ήταν πολύ μεγάλο. Έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι «μήπως δεν πρέπει να χαμογελάω;». Και άρχισα να βγαίνω σοβαρή στις φωτογραφίες. Κάποια στιγμή είπα «βρε παιδιά, έτσι είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω».

Έφτασες στο σημείο να κλάψεις;

Βέβαια. Έτσι κι αλλιώς συγκινούμαι εύκολα αλλά όταν ένιωθα ότι αδικούμαι, μου έβγαινε σε στενοχώρια.

Έχεις κλάψει και στη δουλειά;

Ποτέ μπροστά σε κόσμο. Δεν θέλω να περάσω αυτό το ευαίσθητο κομμάτι μου στους άλλους.

Πες μου για τις παλαιότερες φωτογραφίες που εξαφανίστηκαν από το Instagram σου. Ειπώθηκε ότι σ’ το επέβαλε ο ΣΚΑΪ.

Το άκουσα κι αυτό. Ο σταθμός δεν ασχολήθηκε ποτέ. Ποτέ δεν μου υπέδειξαν τι να κάνω. Όταν όμως ξεκινάς σε μια νέα συνθήκη, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τη δημόσια εικόνα σου. Μου πήρε πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί το Instagram δεν σε αφήνει να τα σβήσεις όλα μαζί.

Τώρα πια το προφίλ σου είναι πιο επαγγελματικό, χρησιμοποιείς φωτογράφο.

Εκτός από τα stories μου, που δείχνουν την καθημερινότητά μου, ξεκίνησα μια συνεργασία με φωτογράφο για να έχω κάποια «κλικ» πιο αξιοπρεπή και όχι από κινητό. Ήταν μια δική μου επιλογή. Κι αυτό θέλει ένα όριο όμως γιατί δεν είμαι μοντέλο. Κάθε γυναίκα επιλέγει η ίδια πώς θέλει να βλέπει τον εαυτό της και να αισθάνεται καλά. Στη φωτογράφιση που έκανα για το ΟΚ! πέρασα σε ένα άλλο mood, σχεδόν αμακιγιάριστο, πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει τηλεοπτικά. Στο Instagram φωτογραφίζομαι κάθε φορά για δέκα λεπτά μετά την εκπομπή, οπότε είναι λογικό να είμαι πάντα βαμμένη. Δεν νιώθω, ούτε θέλω να νιώθω ότι είμαι τέλεια, γιατί αυτό σε αγχώνει.

Και τα μαλλιά σου άνοιξες. Είχε ειπωθεί ότι το κανάλι σε ήθελε πλατινέ ξανθιά.

Όχι, το είχα κάνει χωρίς να ενημερώσω κανέναν. Τι έχει υποφέρει αυτός ο σταθμός! Επειδή δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν, δεν μιλούσα στην αρχή, όμως η εικόνα μου δεν με ικανοποιούσε, ένιωθα ότι πρέπει να αλλάξω πράγματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, όπως κάθε γυναίκα, ήταν να ξεσπάσω στα μαλλιά μου. Όταν όμως είσαι στην τηλεόραση, οφείλεις να έχεις ενημερώσει τους μηχανισμούς. Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει τη Μενεγάκη. Είχα τόσο πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα «τι ήθελα και το έκανα;». Αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό είναι το κατάξανθο χρώμα, που τελικά δεν με κολάκευε κιόλας.

Το κράτησες καιρό όμως και μόλις πρόσφατα τα έκανες πιο σκούρα.

Ναι, γιατί στηρίζω τις επιλογές μου. Αν το άλλαζα αμέσως, θα έλεγαν «αυτή δεν πάει καλά». Άσε που δεν μπορούσα να πάω κομμωτήριο μετά λόγω καραντίνας. Αν το έκανα, θα με έψεγαν και για αυτό. Μέχρι που έφτασε η ρίζα στα πέντε δάχτυλα. Ακόμα και για αυτό τα άκουσα! Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Κι αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου κλείδωσα. Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ό,τι διαβάζει για μένα στο Διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ.

Αλήθεια, έφτασες εσύ στο σημείο να σκεφτείς τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας;

Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι σχέσεις μου εξάλλου ήταν μακροχρόνιες, μέχρι και την τελευταία που γνώριζε ο κόσμος της Κρήτης.

Μιλάς για τον μόνο άνθρωπο που έχουμε δει μέχρι σήμερα δίπλα σου…

Σε μία φωτογραφία παπαράτσι όπου περπατάμε χέρι χέρι στην παραλία. Αυτή η φωτογραφία αναπαράχθηκε τόσο πολύ που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έχω χωρίσει πρόσφατα.

Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;

Χωρίς να έχω ανακοινώσει μια σχέση σοβαρή, είμαι δύο χρόνια μόνη μου.

Κάποια γνωριμία θα έχει γίνει, δεν μπορεί.

Ασφαλώς. Αλλά για να γίνει πιο επίσημο, πρέπει να το έχουν μάθει πρώτα οι γονείς μου.

Δεν σε ρώτησαν για τον γνωστό αθλητή που ακολούθησε στο Instagram η Μπαλού;

(Ξεκαρδίζεται.) Ναι! Ευτυχώς όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι εκλεπτυσμένα. Ειδικά ο μπαμπάς δεν λέει κάτι, είναι Υδροχόος σαν εμένα. Δεν θέλει να περιορίσει την ελευθερία μου. Η μητέρα μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα: «Παιδί μου, τι σου συμβαίνει, είσαι καλά; Θέλω να είσαι ευτυχισμένη αλλά να μου λες!».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ