Στην εκπομπή The 2Night Show της Δευτέρας είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΤV Queen μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις προτάσεις που δεχόταν όσο διάστημα θέλησε να… αποτοξινωθεί από την τηλεόραση. «Δεν έχω καμία αποτυχία στο ενεργητικό μου. Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν πολύ συνειδητοποιημένες. Έκλεισα τους κύκλους που ήθελα και συνέχισα» ξεκαθάρισε.

Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της

«Η επιθυμία για παιδί ήταν κοινή και ήρθε στην καταλληλότερη στιγμή γιατί τώρα που πέρασε ένας χρόνος τα βλέπω όλα διαφορετικά. Ο σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση, δεν του αρέσει η προβολή, με τον τρόπο του με φέρνει πιο κοντά στη φύση και στον αθλητισμό… Όταν έμεινα έγκυος έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω επαγγελματικά, δεν ήθελα να ρισκάρω την πιθανότητα να μην πάει κάτι καλά με την εγκυμοσύνη μου» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και συνέχισε: «Μέχρι να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη μου δεν μπορούσα να εξηγήσω σε κανέναν τον λόγο που ήμουν αρνητική στις προτάσεις που δεχόμουν».

«Άκουγα στενάχωρα πράγματα να λένε για εμένα. Ήταν τρία στάδια αρχικά. Το πρώτο ενώ είμαι έγκυος ενώ δεν είχε ανακοινωθεί αλλά δεν είναι ορατή η εγκυμοσύνη και δεν πήγαινε στο μυαλό κάποιου ότι θα με αγγίξει. Αυτά που ακούω να γράφονται τα παίρνω μέσα μου αλλά προσπαθούσα να κρατήσω απόσταση συναισθηματική. Το δεύτερο κομμάτι είναι όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη μου και ειδικά από γυναίκες του χώρου άκουσα να λέγονται υποθέσεις και σενάρια στο αν έμεινα έγκυος, αν προέκυψε που δεν ήταν καθόλου σωστά και ηθικά ειδικά να λέγονται από γυναίκα σε γυναίκα και από γυναίκα που έχει γίνει μάνα σε γυναίκα που εγκυμονεί. Και το τρίτο στάδιο ήταν οριακά να γεννήσω είχα μία πίεση που εκεί ένιωσα ότι με επηρέασε από δημοσιογράφους που με ρωτούσαν πότε θα γεννήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ