Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια αρκετές φορές μοιράζεται στα social media στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο με τον τετράποδο φίλο της, που αρχικά τον κρατά αγκαλιά και στη συνέχεια τον αφήνει να απολαύσει τις βουτιές του. Λατρεύει το σκύλο της και δεν τον αποχωρίζεται στιγμή ακόμα και στις διακοπές της.

Έτσι η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε τις βουτιές της με την καλύτερη παρέα και όπως φαίνεται πως ο σκύλος ήταν απόλυτα εξοικειωμένος με το νερό.

«Ο μικρός μου Κο-κολυμβητής. Γιατί και το κολύμπι και το Καλοκαίρι, από «Κ» ξεκινούν» έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη δημοσίευσή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το τέλος της εκπομπής της Love it στον ΣΚΑΪ, που έριξε οριστικά αυλαία την Παρασκευή 15 Ιουλίου, η 33χρονη παρουσιάστρια ταξίδεψε αεροπορικώς για το Νησί των Ιπποτών.

Εκεί βρισκόταν ήδη ο σύντροφός της, καθώς από την Πέμπτη 14 Ιουλίου συμμετείχε με επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Wingfoil (ένα νέο σχετικά θαλάσσιο σπορ που προέρχεται από το σερφ) στη θαλάσσια περιοχή των Κρητικών.

Το ζευγάρι έμεινε στο Rodos Palace, με τον φακό του περιοδικού να τους εντοπίζει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος των θαλάσσιων αγώνων στο πολυτελές ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ