8 Μαρτίου. Ημέρα της γυναίκας. Μια γιορτή ύμνος στους αγώνες της γυναίκας. Μια ημέρα που σκιάζεται από τον θρήνο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή του άδικα και ξαφνικά στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Φίνος Φιλμ υμνεί σήμερα τις γυναίκες στέλνοντας ευχές με ένα υπέροχο βίντεο από τις Ελληνίδες πρωταγωνίστριες που απολαύσαμε και απολαμβάνουμε στις ταινίες της. Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Ρένα Βλαχοπούλου, Νόρα Βαλσάμη, Ζωή Λάσκαρη και πολλές άλλες Ελληνίδες ηθοποιοί, πρωταγωνιστούν μέσα από τις ταινίες τους στο επετειακό βίντεο.

«Κάθε γυναίκα έχει τον παράδεισο της» λέει η Γκέλυ Μαυροπούλου στην ταινία «Η Κυρία του Κυρίου». Σήμερα βουτάμε στους.. παραδείσους των γυναικών του ελληνικού σινεμά και στέλνουμε κινηματογραφικές ευχές σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Χρόνια πολλά!

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», «Η Κυρία του Κυρίου», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Οι Κληρονόμοι» γράφει η Φίνος Φιλμ στη λεζάντα του βίντεο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ