Η αλήθεια είναι πως η εξωτερική εμφάνιση του Ίλον Μασκ έχει αλλάξει πολύ μέσα στα χρόνια με τις φωτογραφίες που τον δείχνουν με αραίωση μαλλιών να κυκλοφορούν ακόμα στο διαδίκτυο.

Την απάντηση σε αυτές τις αλλαγές έδωσε ο πλαστικός χειρουργός Dr. Richard Westreich σε δηλώσεις του στη The Sun.

«Νομίζω ότι ο Ίλον Μασκ έχει επιμεληθεί τα μαλλιά του, τα μάτια του και το κρεμασμένο δέρμα κάτω από τον λαιμό του. Νωρίτερα φέτος, έδειχνε περίεργος, μπορούσες να δεις το είδος πρηξίματος που υπάρχει μετά από λίφτινγκ λαιμού. Από τότε έχει αναρρώσει και δεν φαίνεται να έχει πια το περίεργο φούσκωμα κάτω από τον λαιμό του», τόνισε αρχικά ο πλαστικός, με τις δηλώσεις του να γίνονται viral.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα πιθανό λίφτινγκ στον λαιμό θα μπορούσε να έχει κοστίσει περίπου 60.000 δολάρια, ενώ μπορεί επίσης να έχει κάνει filler κάτω από τα μάτια, κόστους περίπου 10.000 δολαρίων. «Κατά τα άλλα, το σχήμα της γραμμής των μαλλιών του Ίλον φαίνεται να έχει αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις φορές με την πάροδο των ετών, κάτι που μάλλον κόστισε περίπου 40.000 δολάρια», εξήγησε.

Σχετικά με το λίφτινγκ στον λαιμό ο ίδιος περιέγραψε: «Συνήθως περιλαμβάνει μια τομή κάτω από το πηγούνι και στη συνέχεια μια άλλη τομή γύρω από το αυτί και μερικές φορές κάτω μπροστά από τη γραμμή των μαλλιών. Ο Μασκ φαινόταν να έχει πάρει πολύ βάρος γύρω στο 2015 και μετά άρχισε να το χάνει. Δυστυχώς, όταν η γήρανση συνδυάζεται με αυτού του είδους την απώλεια βάρους, το χαλαρό δέρμα χειροτερεύει κάθε χρόνο και δημιουργεί προβλήματα χαλάρωσης του δέρματος. Είναι λογικό ότι μετά την απώλεια βάρους, να είχε επιπλέον δέρμα και πιθανώς ήθελε η γραμμή του σαγονιού να φαίνεται πιο σφιχτή».

Τέλος για την πιθανή εμφύτευση μαλλιών είπε: «Συνήθως το τελευταίο πράγμα που γεμίζουν είναι το μπροστινό μέρος της γραμμής των μαλλιών, το οποίο στον Ίλον γίνεται όλο και πιο επίπεδο. Γενικά με τις μεταμοσχεύσεις, τα μαλλιά πυκνώνουν πολύ αργά με την πάροδο πολλών ετών, οπότε μάλλον έχει κάνει αρκετές φορές. Μερικές φορές δεν μπορούν να μεταμοσχεύσουν τα πάντα σε μία συνεδρία».

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν έχει απαντήσει σχετικά με τις φήμες για την εμφάνισή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ