Ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη παντρεύτηκαν την Πέμπτη στην Κύμη της Εύβοιας από όπου κατάγεται ο τραγουδιστής. Είχαν στο πλευρό τους τις οικογένειές τους και τους αγαπημένους τους φίλους.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 3,5 χρόνια και επέλεξε να κάνει τον γάμο του σε ένα γραφικό εκκλησάκι στα ορεινά της Κύμης. Μετά τον γάμο του ζευγαριού ακολούθησε δεξίωση. Το ζευγάρι έφτασε στον χώρο εν μέσω πυροτεχνημάτων, ενώ οι καλεσμένοι τους χειροκροτούσαν και από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Ηλία Βρεττού «Ως το άπειρο».

Το απόγευμα της Δευτέρας η Αναστασία Δεληγιάννη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον γάμο τους. Πόσταρε μερικά στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι και έγραψε: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και αμέτρητες ευχές σας εύχομαι και η δίκη σας στιγμή να είναι όπως την ζήσαμε εμείς αυτές τις ημέρες, με συγγενείς, κάλους φίλους και τον άνθρωπο που θέλετε διπλά σας! Να ζήσουμε μωρό μου. «Σ’αγαπώ ”ως το άπειρο”!», έγραψε συγκεκριμένα στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ