Στο κέντρο Q Stage Athens βρέθηκε η Ηλίας Βρεττός με τη σύζυγό του Αναστασία Δεληγιάννη. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Το πιο μεγάλο παζάρι» έκανε μια νέα εμφάνιση με τη σύντροφό του. Μάλιστα, o Ηλίας Βρεττός ανέβηκε και στη σκηνή όπου τραγούδησε με τον Γιώργο Τσαλίκη και Χρήστο Μενιδιάτη,

Η εντυπωσιακή Αναστασία Δεληγιάννη επέλεξε για την έξοδό τους ένα κομψό σύνολο, ένα embellished τοπ με κρύσταλλα. Το συνδύασε με ένα total black look με σατέν παντελόνι.

Το ζευγάρι εί9ναι έναν χρόνο παντρεμένο. Ήταν 1η Σεπτεμβρίου 2022 όταν ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Οι δυο τους είναι μαζί περίπου 4,5 χρόνια και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε γραφικό εκκλησάκι στα ορεινά της Κύμης.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου του. Ο Ηλίας Βρεττός έκανε μια τρυφερή ανάρτηση. «Μωρό μου είμαστε ένα χρόνο πιο κοντά στο άπειρo. Ξημερώνει η πρώτη μας επέτειος! Χρόνια μας πολλά!!!», έγραψε σε μια ανάρτηση με φωτογραφίες από τον γάμο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ