Στην εκπομπή Pop Up στον Alpha είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Παναγής Τζωρτζάτος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend τον συνάντησε και τον ρώτησε, μεταξύ άλλων, για την παρουσιάστρια του Love Island.

«Η Ηλιάνα μου άρεσε πολύ στο Love Island. Δεν ξέρω γιατί δεν τράβηξε σαν κόνσεπτ. Της πάει όμως πολύ αυτό το κόνσεπτ που έχει να κάνει με ζευγάρια. Είναι μονταρισμένο, ξέρεις τι θα πεις, έχεις τα κείμενα μπροστά σου. Θεωρώ ότι για κάτι τέτοιο είναι η Ηλιάνα», δήλωσε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε ότι είχε δεχτεί εργασιακό bullying στο GNTM.

Ο Παναγής Τζωρτζάτος σχολίασε σχετικά: «Μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά. Ήταν από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό. Αυτό μου είχε πει και εμένα σε συζητήσεις που είχαμε κάνει».

Η Βίκυ Καγιά είχε τοποθετηθεί νωρίτερα για τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια, γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Το τι θέλει να δώσει και τι όχι, είναι δικό της θέμα. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, που μπορούσε να της κάνει μπούλινγκ».

«Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής όπως κι εμείς όλοι εκεί. Ποτέ δεν θα το κάναμε αυτό. Οπότε, είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου, να ψάξω να σκεφτώ», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ