Με μια ιδιαίτερη και έξυπνη ανάρτηση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχαιρέτησε τον Alpha. Παράλληλα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε και η ίδια τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

Στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε το Pop up και το Style me up! και από τη νέα σεζόν θα τη δούμε στην παρουσίαση του Love Island στο κανάλι του Φαλήρου.

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια σημείωσε με νόημα: «Από μένα λοιπόν είναι «όχι» σε όλα τα «όχι» που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

«Ναι» λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

Επιπλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χρησιμοποίησε ένα λογοπαίγνιο για τη μετάβασή της από τον Alpha στον ΣΚΑΪ. «Τα δυνατά και επιτυχημένα θηλυκά (Alpha female) πάντα κοιτούν στον ουρανό (Sky/ΣΚΑΪ).

Στο reality Love Island οι συμμετέχοντας θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη με στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι θα παίζουν και οι τηλεθεατές καθώς θα υπάρχει ειδικό app μέσω του οποίου θα μπορούν να ορίσουν εξελίξεις στο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ