Στο Λονδίνο βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αμέσως μετά το τέλος του Love Island. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μάλιστα το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα ιδιαίτερο σχόλιο. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τέσσερις μέρες στο Λονδίνο και έβγαλα μόνο αυτές τις φωτογραφίες  για την εποχή των social media τις λες ελάχιστες.

Για το πόσο τέλεια πέρασα, τις λες πάρα πολλές. Σε αυτό το ταξίδι τις «στιγμές» τις αποτύπωσα σαν παιδί, στην καρδιά μου», έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε ένα Q&A στο Instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πώς πάει η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο γάμος τους έγινε αθόρυβα, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να κρατά το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στη συνέχεια χώρισαν και όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά του και πέτυχε. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης  μάλιστα πέρασαν μαζί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού τους στα ελληνικά νησιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ