Την κωμωδία “Το νυφικό κρεβάτι” του Ολλανδού συγγραφέα Γιαν Ντε Χάρτογκ παρουσιάζει φέτος σε μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία θεατρικών παραγωγών “Μέθεξις” του Χρήστου Τριπόδη.

Την διασκευή – απόδοση υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Aποστόλου και τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Ρήγας, ενώ πρωταγωνιστούν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ορέστης Τζιόβας.

Το βράδυ της Τρίτης, η παράσταση ανέβηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου-Χολαργού, τηρουμένων όλων των οδηγιών που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε να “παραμείνουμε όλοι ασφαλείς”, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου, σε μία κοινή βραδινής τους έξοδο μετά από αρκετό καιρό.

Έπειτα από τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές τους στα Κουφονήσια, το μοντέλο-παρουσιάστρια και η μάνατζερ της επέστρεψαν στην Αθήνα και θέλησαν να απολαύσουν επί σκηνής την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που ανήκει στο πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου, In the FAB.

Στο τέλος της βραδιάς, μάλιστα, οι δυο τους δεν δίστασαν να βρεθούν στα παρασκήνια για να συγχαρούν την ηθοποιό και να φωτογραφηθούν μαζί της, χαμογελαστές κι αγκαλιασμένες.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ