Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show την Τρίτη ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του Style me Up, μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ, το κίνημα #MeToo, τη θητεία της στο GNTM αλλά και για την υποτιθέμενη κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά.

Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει καμία αντιπάθεια για κανέναν, ενώ απάντησε πως δεν κρατά κακίες και πως όσα έγιναν ανήκουν στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Ποτέ δεν είπα ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ζούμε σε μία μικρή χώρα και δουλεύουμε σε έναν μικρό χώρο. Γιατί με ρωτάτε; Αφού ξέρετε ποια είναι η αλήθεια. Κλείνω ένα θέμα που δεν δημιούργησα και ποτέ δεν με αφορούσε. Επί επαγγελματικού με πλήγωσε το θέμα του GNTM, επί προσωπικού δεν κρατάω κακίες μπαίνω στη θέση του άλλου, γιατί μπορεί να φερθούμε με τρόπο που δεν θα έπρεπε».

«Άντεχα και περισσότερο στο GNTM, είμαι επαγγελματίας, και κάνω τη δουλειά μου 100%. Είμαι ένα κορίτσι που μου δόθηκε μία ευκαιρία και την άρπαξα από τα μαλλιά». Η παρουσιάστρια μάλιστα πρόσθεσε: «Όταν με ενοχλεί κάποιος, θέλω να το λέω στον ίδιο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία, δεν είχα ποτέ το περιθώριο γενικά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή The 2Night Show;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ