Μια δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε πρόσφατα στην πολυσυζητημένη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωγίου και του Snik. Εδώ και λίγες μέρες η παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι μαζί με τον τράπερ στην Πεντέλη.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό» λέει στο ΟΚ! άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον.

Για του λόγου το αληθές, εκείνη του ευχήθηκε δημόσια για τα γενέθλιά του την Τρίτη 4 Μαΐου με ένα χιουμοριστικό instastory, αλλά στα δεκάδες βίντεο που αναρτήθηκαν από το πάρτι γενεθλίων του στο σπίτι της Πεντέλης η παρουσιάστρια δεν φαινόταν πουθενά.

«Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Την πρόθεση της Ηλιάνας να μετακομίσει σε δικό της σπίτι είχε αποκαλύψει τον Απρίλιο η ιστοσελίδα Znews. Όσο για τον Δημήτρη Γιαννούλη, όπως είναι το κανονικό όνομα του τραγουδιστή, δεν έχει παραδεχτεί δημόσια μέχρι σήμερα ότι η σχέση του με την Ηλιάνα περνάει κάποιου είδους κρίση.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ