Η Ιλάειρα Ζήση μαζί με τους followers της στο Instagram ξεφύλλισε το άλμπουμ των παιδικών της αναμνήσεων. Ένα αυτοσχέδιο άλμπουμ με κολάζ φωτογραφιών που συνοδεύονταν από μικρές περιγραφές των όσων απεικονίζονταν. Έτσι, για να κρατήσουν στον χρόνο οι στιγμές της παιδικής της ηλικίας.

Στο εξώφυλλο του άλμπουμ αναγραφόταν το όνομά της «Ιλάειρα Ζήση». «Για όσους λένε ότι το Ιλάειρα το χρησιμοποιώ τώρα που μεγάλωσα τάχα μου για καλλιτεχνικό, το χρησιμοποιούσα πάντα. Σας αγαπώ όλους», ανέφερε στο βίντεό της η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Θυμίζουμε ότι το βαφτιστικό όνομά της είναι Δήμητρα.

Μαζί με τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ιλάειρα Ζήση συμμετέχει στο φαντασμαγορικό σόου του Alpha J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στα τέλη Αυγούστου αποκάλυψε βράδυ του περασμένου Σαββάτου αποκάλυψε πως αυτές τις ημέρες κλείνουν έναν χρόνο γνωριμίας.

Γνωρίστηκαν στο ΙΕΚ που δίδασκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υποκριτική και φωνητική. Η Ιλάειρα ήταν μαθήτριά του και η σχέση τους ξεκίνησε μέσα από ραβασάκια πάνω σε χαρτί πενταγράμμου. Τα ραβασάκια έγινα γράμμα και το γράμμα ραντεβού και κάπως έτσι στα τέλη Αυγούστου το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ