Στον Άγιο Κωνσταντίνο βρίσκεται η Ιλάειρα Ζήση μαζί με τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου για την ημέρα της γιορτής της. Η σύζυγός του μουσικού έχει βαφτιστεί Δήμητρα – Ιλάειρα και σήμερα το γιόρτασαν οικογενειακώς στο χωριό της στη Φθιώτιδα.

Μετά την ψαρόσουπα που έφαγαν με τα ψάρια που ψάρεψε ο μουσικός με τον πεθερό του, ήρθε η ώρα για το αρνί που μπήκε στη σούβλα από νωρίς. Η Ιλάειρα ήταν χαρούμενη που βρίσκεται με τους γονείς της, ενώ απόλαυσε τη φροντίδα, αλλά και τις νοστιμιές που έφτιαξε για εκείνη η γιαγιά της. Η νόστιμη χορτόπιτα στην οποία έχει αδυναμία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, αλλά και η καρυδόπιτα ήταν ανάμεσα στα όσα βρέθηκαν στο γιορτινό τραπέζι.

«Σήμερα γιορτάζει το φως του φωτός μου, ο ήλιος του ουρανού μου, η μελωδία της μουσικής μου, το άρωμα των λουλουδιών μου, η γεύση των χειλιών μου, το νόημα της ζωής μου. Χρόνια πολλά Δήμητρα – Ιλάειρα. Εγώ προσωπικά αγαπώ και τα 2 ονόματα που είσαι βαφτισμένη. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», ήταν τα λόγια με τα οποία ευχήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στη γυναίκα του Ιλάειρα Ζήση για την ημέρα της γιορτής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ