Την απόφασή της να κρατήσει τον γιο της μακριά από κάθε έκθεση στο social media αποκάλυψε η Ίγκι Αζέιλια. Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι δεν θα μοιράζεται πλέον φωτογραφίες του γιου της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Ίγκι Αζέιλια αποφάσισε να σταματήσει να μοιράζεται φωτογραφίες του 15μηνου γιου της Όνιξ Κέλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο ίντερνετ.

«Αποφάσισα ότι δεν θα δημοσιεύω πλέον τον Όνιξ ούτε θα μοιράζομαι φωτογραφίες του στο διαδίκτυο», έγραψε η Αζέιλια στο Twitter.

Η τραγουδίστρια απέκτησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Απρίλιο και δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει ο γιος της να αναδείξει μόνος του τον χαρακτήρα του. «Θέλω να δείξει τη δική του ταυτότητα. Δεν θέλω να είναι προσκολλημένος σε μέρα», ανέφερε.

«Θέλω να έχει την ευκαιρία να αναδείξει τη δική του προσωπικότητα. Και δεν θέλω οι άνθρωποι να τον γνωρίζουν ή να έχουν γνώμη για αυτόν πριν καν τον συναντήσουν ή ακόμα και πριν αποφασίσει ποιος είναι» συνέχισε η ράπερ. «Ελπίζω απλώς να είναι ευγενικός σε όλους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα. Θέλω να είναι απλά ευγενικός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ