Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια στην Αυστραλία, θυμήθηκε τις συμβουλές του πατέρα του, τη στιγμή που αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός, και μίλησε για τα αποτυχημένα επιχειρηματικά του εγχειρήματα αλλά και τις καταχρήσεις.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για τις καταχρήσεις και τα κιλά που έχασε

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night show τον ρώτησε αν φέρθηκε καλά στον εαυτό του, ο ταλαντούχος ηθοποιός σχολίασε ότι τα παράπονα που θα είχε από τον εαυτό του θα αφορούσαν στο κομμάτι κάποιων καταχρήσεων.

«Το μόνο παράπονο που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστικής, διατροφής, δηλαδή καταχρήσεων. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα τα έκανα κατά καιρούς σε υπερθετικό βαθμό. Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα. Το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Ήταν όμως κι απολαυστικό. Αν μπορείς όταν φτάνεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα. Αν σε πάρει όμως από κάτω κάποια στιγμή… Δεν έχω παράπονο όμως γιατί αν εξαιρέσω την νικοτίνη και την καφεϊνη, είναι οι μόνες πια εξαρτήσεις» δήλωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Παράλληλα μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει. «Είχα περάσει κάποια θεματάκια υγείας αλλά τα είχα ξεπεράσει. Έχασα κάποια κιλά γιατί με τρομοκράτησε ο γιατρός μιας και μεγαλώνω. Μου είπε “πάτησες τα 60, αλλάζεις lifestyle, δε μπορείς να είσαι σε αυτά τα κιλά”», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Διαβάστε επίσης:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Υπάρχουν μέρες που λέω ”δεν κάνω εγώ γι’ αυτή τη δουλειά”»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ