Οι αδελφές Χαντίντ είναι οι πρωταγωνίστριες της νέας καμπάνιας για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 του Versace. Το φως της δημοσιότητας είχαν δει οι λήψεις στις οποίες συμμετείχε και η σχεδιάστρια μόδας, Donatella Versace στις οποίες φαίνεται να ποζάρει ανάμεσα στις Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ με ένα βινύλ μαύρο φόρεμα μεταμορφωμένη σε απόλυτη μούσα Μέδουσα.

Αυτή τη φορά η Ιταλίδα σχεδιάστρια μας δίνει το πιο αποκαλυπτικό στιγμιότυπο της καμπάνιας με τις δύο αδερφές να ποζάρουν ολόγυμνες.

«Η οικογένεια είναι τόσο σημαντική για μένα» είχε γράψει η Donatella Versace στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες. «Γι’ αυτό ήθελα αυτές οι εικόνες να επικεντρωθούν στην αδελφοσύνη. Λατρεύω αυτή την καμπάνια τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα παρά να συμμετάσχω με τις Versace βασίλισσές μου σε ένα στιγμιότυπο! Κορίτσια, είστε πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης και σας αγαπώ πάρα πολύ» είχε σημειώσει. Την αποκαλυπτική λήψη συνόδευσε με το εξής: «Οι Versace θεότητές μου».

«Η Μπέλα και η Τζίτζι καταδεικνύουν τέλεια τη δύναμη μεταξύ των αδελφών. Μεταδίδουν αυτό το μήνυμα της αδελφοσύνης Versace σε όλο τον κόσμο» είπε η σχεδιάστρια, προσθέτοντας ότι θέλει αυτή η καμπάνια να είναι «μια ζεστή αγκαλιά για την παγκόσμια οικογένεια Versace στις αρχές του 2022!».

Οι Mert Alas και Marcus Piggott ήταν οι φωτογράφοι της καμπάνιας που είναι εμπνευσμένη από θρυλικές συνεργασίες των Ρίτσαρντ Άβεντον και Gianni Versace.

Κατά τη δεκαετία του 1990, η Donatella Versace, αδερφή του αείμνηστου Ιταλού σχεδιαστή Gianni Versace, ιδρυτή του brand Versace ήταν υπεύθυνη να προσεγγίζει μουσικούς και διάσημους, όπως οι Prince και Madonna στον χώρο της υψηλής μόδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ