Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η κωμικός Έιμι Σούμερ επιβεβαιώνοντας πως η Τζένιφερ Λόρενς είναι έγκυος. Η πρώτη μοιράστηκε μία εικόνα στην οποία την βλέπουμε μαζί με την Τζένιφερ Λόρενς στη διάρκεια πορείας στις ΗΠΑ κατά του νόμου περί άμβλωσης. Η σπουδαία ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση για την εγκυμοσύνη της.

«Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος», έγραψε η Έιμι Σούμερ η οποία το προηγούμενο διάστημα αποκάλυψε ότι έκανε εγχείρηση αφαίρεσης της μήτρας της λόγω ενδομητρίωσης.

Όλοι αξίζουν να έχουν μια ασφαλή και υποστηριζόμενη άμβλωση, ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό το Σάββατο, βγαίνουμε μαζί σε όλη τη χώρα για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας», ανέφερε σε ανάρτησή της, την προηγούμενη μέρα η Τζένιφερ Λόρενς.

Δείτε την εικόνα:

Χθες σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ διοργανώθηκαν 660 πορείες διαμαρτυρίας κατά του νόμου που ισχύει από την 1η Σεπτεμβρίου στο Τέξας που απαγορεύει την άμβλωση μετά τις έξι εβδομάδες κύησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ