Σε μία πολυετή συμφωνία -πολλών εκατομμυρίων- με την πλατφόρμα του Netflix προχώρησε πρόσφατα η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η εταιρεία της Λατίνας star “Nuyorican Productions” θα αναλάβει την παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και άλλα projects, προκειμένου να υποστηρίξει γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανακοίνωσε το νέο της project με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε, έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα καλύτερα έρχονται».

Η εταιρεία της Τζένιφερ Λόπεζ, μάλιστα, προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η Ελέιν, ο Μπένι και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μία εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών, που υπήρχαν στο παρελθόν. Εμείς στη Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένο, που βρίσκουμε συνεργάτες με ιδέες ίδιες με τις δικές μας, σαν τους Τεντ Σαράντος, Σκοτ Στάμπερ, Μπέλα Μπαχάρια και ολόκληρη την υπόλοιπη ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την δουλειά».

Το συμβόλαιο με το Netflix θα ξεκινήσει με την Τζένιφερ Λόπεζ να πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Mother» (Η Μητέρα) σε σκηνοθεσία της Niki Caro, η οποία πέρυσι παρουσίασε το remake της ταινίας «Mulan».

Η ταινία, που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, ακολουθεί την ιστορία μιας γυναίκας δολοφόνου που αναδύεται από την αφάνεια για να διδάξει την κόρη της πώς να επιβιώσει. Επόμενο project θα είναι η ταινία «The Cipher», βασισμένη στο μυθιστόρημα της Isabel Ojeda Maldonado.

Οι δουλειές, όπως φαίνεται, δεν έχουν τελειωμό για τη διάσημη τραγουδίστρια, καθώς αυτό το διάστημα γυρίζει και το Shotgun Wedding, μια κωμωδία δράσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ