Η Τζένιφερ Λόπεζ αναπολεί στιγμές της πρώτης παιδικής ηλικίας των διδύμων. Την Τρίτη, το απόγευμα η απόλυτη λατίνα σταρ μοιράστηκε μια σειρά από γλυκές φωτογραφίες του παρελθόντος. Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στο Instagram εικόνες που την έδειχναν να διαβάζει μια ιστορία στα παιδιά της πριν τον ύπνο. Πρόκειται για την Έμα και τον Μαξ οι οποίοι είναι σήμερα 13 ετών.

Στις συγκινητικές φωτογραφίες, τα μικρά της Λόπεζ κάθονται στην αγκαλιά της με τις πιτζάμες τους ενώ εκείνη διαβάζει το βιβλίο Tale of a Tadpole. Ο Μαξ φαίνεται αξιολάτρευτος με τις πιτζάμες του με στάμπα κιθάρας, ενώ η Έμα στριμώχνεται με τη μαμά της και αγκαλιάζει ένα λούτρινο ροζ κουνελάκι.

Στη λεζάντα έγραψε: Miss these moments … #Cocos 🥥🥥 #LuluAndMaxi #Throwback

Πριν από 13 χρόνια, στις 22 Φεβρουαρίου ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, J.Lο, καρποί του έρωτά της με τον Marc Anthony. Τα δίδυμα, συμπλήρωσαν την ευτυχία του τότε ζευγαριού. Το να γίνει μητέρα, ήταν κάτι που το ήθελε πολύ η Λατίνα ντίβα.

Η συνέντευξη που έδωσε στα παιδιά της:

Τα δίδυμα πήραν τον ρόλο του δημοσιογράφου και την ρώτησαν κυριολεκτικά ότι ήθελαν.

Ανάμεσα σε άλλα, η J.Lo αποκάλυψε πως μικρή ήταν σκανδαλιάρα. «Έμπλεκα σε μπελάδες όλη την ώρα!», λέει η ίδια χαρακτηριστικά. H τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το πόσο δύσκολο ήταν για τη μητέρα της να μεγαλώνει τρεις κόρες, όταν ήταν 26 ετών. «Εγώ απέκτησα εσάς τους δυο όταν ήμουν 37 ετών και ήταν δύσκολο, ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο πολλές φορές!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ