Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star και μίλησε για την μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Μαζί του στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Light και Γιώργο Αρσενάκο. Μάλιστα, αυτή τη σεζόν κατά τη διάρκεια του talent show στο Star θα δούμε να επιστρέφουν πρώην παίκτες του Fame Story που έχουν γράψει ιστορία.

Ο παρουσιαστής του πιο λαμπερού σόου, μίλησε για το τι θα δούμε στο Fame Story, για την Ακαδημία αλλά δέχθηκε και μια έκπληξη από την Ναταλία Γερμανού. Επιπλέον, στον αέρα της εκπομπής η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ετοίμασαν στον Νίκο Κοκλώνη και άλλη μια έκπληξη η οποία ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη.

Σοφία Αλιμπέρτη για Fame Story 2004

Η Σοφία Αλιμπέρτη η οποία ήταν η παρουσιάστρια του Fame Story 2004 είπε πως: «Δεν έχω αμφιβολία ότι δεν θα πάει καλά το Fame Story γιατί πιστεύω στον Νίκο Κοκλώνη. Θέλει μόνο να κρατήσει λίγο αποστάσεις “ασφαλείας” γιατί ο Νίκος είναι δοτικός άνθρωπος και συναισθηματικός. Αρκεί να μην δεθεί με τους παίκτες. Να το απολαύσει και του εύχομαι τα καλύτερα».

Με τον Νίκο Κοκλώνη να σχολιάζει στο τέλος ότι η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις καλύτερες συνεργασίες που έχει κάνει.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: Όσα αποκάλυψε στο Breakfast@Star για την πρεμιέρα του Fame Story – Η έκπληξη της Ναταλίας Γερμανού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ