Κάπως διαφορετικά φαίνεται ότι ξεκίνησε η εβδομάδα για τη Σταματίνα Tσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια δέχθηκε στο πλατό της εκπομπής μια έκπληξη που δεν περίμενε. Και κάπως έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε Miss Happy Day.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Βρισηίδα μίλησε για την έκτη θέση στον κόσμο, που κατέλαβε στον διαγωνισμό ομορφιάς The Miss Globe 2021. Όταν όμως, η παρουσιάστρια της ζήτησε να δοκιμάσει το στέμμα της, η ίδια αρνήθηκε να το δώσει.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να της το δώσει, καθώς απαγορεύεται η εστεμμένη να το βγάλει. Παρόλα αυτά της υποσχέθηκε ότι θα της στείλει το δικό της στέμμα και μάλιστα το έκανε άμεσα.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Κώστας Φραγκολιάς εμφανίστηκε με ένα κουτί και έκανε στην παρουσιάστρια την έκπληξη. Η Βρισηίδα και ο πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης ετοίμασαν μια τιάρα ειδικά για τη Σταματίνα.

Κι έτσι η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέφθηκε Miss Happy Day στον «αέρα» της εκπομπής.

Η ίδια μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση λίγη ώρα μετά αναφέροντας: «Το ζήσαμε κι αυτό!».

Στα stories της μάλιστα στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε και το παρασκήνιο της στέψης της στο πλατό της εκπομπής. Φυσικά παρόντες στη στέψη ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ