Τον σύντροφό της γνώρισε στο κοινό για πρώτη φορά η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός που το καλοκαίρι έκανε περιοδεία στην Ελλάδα με την παράσταση «Το ασήκωτο βάρος της επανάστασης» βρέθηκε και στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία και χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Κατά τη διάρκεια του performance της η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Έδειδε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, στο κοινό κι εκείνος ανέβηκε μαζί της στη σκηνή και την πήρε αγκαλιά. Το video τους έγινε viral και όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ένα να δεις» του Omega Κύπρου, η Σοφία Μουτίδου αοκάλυψε πως με τον σύντροφό της γνωρίζονται εδώ και 12 χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος είναι ο ηχολήπτης της παράστασής της και είναι αθόρυβα στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει αποκτήσει μια κόρη, την 12χρονη Δήμητρα από τον γάμο της με γνωστό επιχειρηματία που δεν είναι πια στη ζωή, προσπαθεί να κρατά πάντα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2015 είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο, όταν ο εν διαστάσει συζυγός της είχε αυτοκτονήσει και εκείνη έπρεπε να διαχειριστεί αυτήν την απώλεια. Ωστόσο, στο πλευρό της βρέθηκαν πρόσωπα που την έχουν στηρίξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ η κόρη της είναι η βασική της προτεραιότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ