Η Σοφία Μουτίδου, αναμφισβήτητα, είναι απο τις καλύτερες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της. Το πηγαίο χιούμορ της σε συνδυασμό με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα δημιουργεί μια persona που το κοινό αγαπά. Στα social media είναι ενεργή και δεν αφήνει τίποτα απο την καθημερινότητα ασχολιάστο. Έχοντας motto στην ζωή της το “είμαστε τέλειοι με ατέλειες” δίνει καθημερινά τον δικό της αγώνα με έναν τρόπο διαφορετικό για ολα εκείνα που στενοχωρούν και πληγώνουν τους ανθρώπους .

“Υπάρχουν και μέρες που ξυπνάς έτσι (εγώ πάντα). Τι α κανς? Α κατς να σπασ’ς τον καθρέφτ?”, έγραψε στο Instagram κάτω απο αυτή την φωτογραφία με τους followers της να την αποθεώνουν με κολακευτικά σχόλια.

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, μεσα απο το κανάλι της στο Υou Τube μπορεί και εκφράζεται όπως εκείνη θέλει, ελεύθερη, χωρίς λογοκρισία. Μπήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με αφορμή την τελευταία της (παραπάνω) ανάρτηση αλιέυσαμε τις πιο ωραίες φωτογραφίες της. Φωτογραφίες που περνούν τα δικά τους μυνήματα για την ζωή μακριά απο ταμπέλες.

“Τραβάω λάστιχα. Αντί για τα μαλλιά μου”, είχε γράψει θέλοντας να διακωμωδήσει την πραγματικότητα.
“Εγω έχω το καρπούζι εγώ και το μαχαίρι”, έγραφε το ποστ της με τα like των διαδικτυακών της φίλων να ειναι εκατοντάδες
Μετά το τέλος της παράστασης θελησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακους της φίλους την παραπάνω φωτογραφια.

Φωτογραφίες: Instagram/sofia_moutidou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ