Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακή 26 Μαρτίου, συζητήθηκαν τα όσα συνέβησαν στο J2US του Σαββάτου.

Η παρέα στάθηκε στο πείραγμα του Νίκου Κοκλώνη στη Δέσποινα Βανδή όταν τη ρώτησε πώς θα ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Σίσυ Χρηστίδου σχολίασε σχετικά: «Το παραμύθι σαν παραμύθι είναι πριν. Μετά ο γάμος έρχεται και γειώνει μία συνθήκη. Αυτό είναι μία αλήθεια. Δε σημαίνει όμως ότι απαξιώνεται ο γάμος, βέβαια, γιατί είναι κάτι ιερό.

Υπάρχουν και γάμοι που πετυχαίνουν, παιδιά. Όσο περνάνε τα χρόνια και λιγότεροι. Εγώ έχω στο περιβάλλον μου ευτυχισμένες οικογένειες, κάποιους.

Άλλο ο γάμος στα 25-30-35, που κάνεις αυτό το βήμα γιατί θέλεις να κάνεις οικογένεια και δεν θέλεις να την κάνεις εκτός γάμου… και άλλο όταν έχεις κάνει αυτόν τον κύκλο της ζωής σου και έχεις πια πολύ λίγα κίνητρα για να ξαναπαντρευτείς», δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε με τη σειρά της: «Μέσα στη ζωή είναι όλα. Η Δέσποινα Βανδή επί της ουσίας λέει ότι μια χαρά είναι, δε χρειάζεται να κλείσει η αγάπη με έναν γάμο. Όταν μια γυναίκα δεν έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να θέλει να ζήσει τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ