Με σέξι διάθεση και θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα αγάπης στον καλό της η Χάιντι Κλουμ έκανε την πιο εντυπωσιακή (μέχρι στιγμής) εμφάνιση για το Halloween. Ενόψει της πιο dark γιορτής που τιμάται δεόντως -κυρίως στο εξωτερικό- η διάσημη καλλονή άφησε και πάλι τα φαντασία της να οργιάσει. Έτσι φέτος η Χάιντι Κλουμ ποζάρει σέξι πάνω στην ταφόπλακά της.

Η εποχή που αγαπούν τα παιδιά και στους δρόμους ακούγεται με χαρά το “trick or treat” («κέρασμα ή τρόμαγμα») έφθασε και η Χάιντι Κλουμ κλασικά κάθε χρόνο συναγωνίζεται τις άλλες celebrities (όπως την Κιμ Καρντάσιαν) για το ποια θα φορέσει το πιο ευφάνταστο κοστούμι για τις γιορτές. Και το θέμα της φετινής μεταμφίεσής της ήταν ο έρωτάς της με τον μουσικό, Τομ Κάουλιτζ με τον οποίο όπως άφησε να εννοηθεί θα τους χωρίσει ο θάνατος. Η πόζα της Χάιντι Κλουμ πάνω στην ταφόπλακά της ήταν σίγουρα κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε.

Η Χάιντι ΚΛουμ αγαπά πολύ τη συγκεκριμένη γιορτή και κάθε χρόνο είναι ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές στολές για το Halloween. Η ίδια ψάχνει τόσο για εκείνη όσο και για τα παιδιά της τα καλύτερα κοστούμια και τα πιο εντυπωσιακά.

Ωστόσο, αξίζει να θυμίσουμε ότι πριν από τη Χάιντι Κλουμ, το 2018 σε μια τοσο dark εκδοχή είχαμε δει και την Κατερίνα Στικούδη που έκανε ένα video clip ξαπλωμένη μέσα σε φέρετρο για το τραγούδι «Ενθάδε κείται».

Το συγκεκριμένο τραγούδι απευθυνόταν κυρίως στους haters και το video clip απεικόνιζε την ”κηδεία” τόσο της ίδιας, όσο και της μουσικής της. Το ραπ κομμάτι προκάλεσε, και παρέμεινε καρφωμένο στην πρώτη θέση των τάσεων του YouTube για αρκετό καιρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ