Σε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή «Happy Day» προχώρησε ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Ρεγγίνα Μακέδου να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στα social media.

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν έξι χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», δήλωσε το πρώην μοντέλο στον αέρα της εκπομπής.

Η Ρεγγίνα Μακέδου δεν άφησε ασχολίαστη την τοποθέτηση του Κώστα Φραγκολιά. Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη δήλωσή του και έγραψε: «Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ! Ντροπή σου! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε δημόσια κυρίως νοσοκομεία με μηδενική συμμετοχή! Ντροπή σου! Ασέβεια σε μας που το περάσαμε.

Ασέβεια στους γιατρούς μας και τις κλινικές μας. Έλα να τα πούμε μαζί αν θες που έχεις βήμα και λες ό,τι λες. Που λίγο κάτι είχες λευχαιμία. Έλα να μιλήσεις με μένα που είχα πολύ λευχαιμία 3 χρόνια τώρα. ΝΤΡΟΠΗ. Έχω πάρει δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους με λευχαιμία».

Και μέσα σε όλα υπάρχει και ΑΥΤΟΣ !!!!Ντροπή σου!!!!! 1400 Έλληνες τον χρόνο νοσούν με λευχαιμία και νοσηλεύονται σε…

Posted by Regina Makedou on Wednesday, February 1, 2023

Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του DWTS, μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις χημειοθεραπείες και τη μάχη που δίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ