Ο Γρηγόρης Λέων ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με την Μαρίνα Πατούλη για τη διεκδίκηση του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ο ιατροδικαστής, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις τοποθετήσεις του για την πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον δήμο της Αθήνας και την απόφασή του να κάνει ένα διαφορετικό βήμα σε πολιτικό επίπεδο.

Η Μαρίνα Πατούλη διεκδικεί επίσης τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον γνωστό ιατροδικαστή. Μιλώντας πρώτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε: «Η απόφαση αυτή είναι κάτι το οποίο προχώρησε διαχρονικά. Εγώ μεγάλωσα στην Πεύκη, έπαιζα στις αλάνες.

Στο όραμα και στην εκπόνηση του σχεδιασμού που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μου εντάσσεται πάνω από όλα ο πολιτισμός της καθημερινότητας αλλά και η δημιουργία πόλεων δήμου που να είναι φιλικές και προσβάσιμες σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Ο Γιώργος Πατούλης ήταν όλα αυτά τα χρόνια ο μέντοράς μου και ουσιαστικά μου έδωσε το εφαλτήριο για να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Εξακολουθώ να τον συμβουλεύομαι γιατί έχει τεράστια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

Πιστεύει στις δυνατότητές μου και δεν θα ήθελα να τον διαψεύσω. Θα μου δώσει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί κανονική ψήφο δεν μπορεί να μου δώσει καθώς ψηφίζει στο Μαρούσι».

Όσον αφορά τον αντίπαλό της Γρηγόρη Λέων η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Προς έκπληξή μου από αντιδήμαρχος καθαριότητας έμαθα ότι παραιτήθηκε. Θεωρώ ότι ο τόπος έχει ανάγκη από προσωπικότητες και ανθρώπους που να ζούνε δίπλα στον πολίτη και θα ευχηθώ καλή επιτυχία». Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει να πει κάτι άλλο για τον ιατροδικαστή είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Καλό κατευόδιο».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ