Θύμα κλοπής σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας και μάλιστα μέρα μεσημέρι έπεσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια που έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στο φετινό J2US με coach τον Ίαν Στρατή επισημαίνει πως τα προσωπικά αντικείμενα που εκλάπησαν από το αυτοκίνητό της δεν είναι τόσο σημαντικής αξίας, όσο σοκαριστικό είναι το ίδιο το περιστατικό που συνέβη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε στα Ιλίσια και πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Το όχημά της είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θεωρητικά δύσκολο να παραβιαστεί από κλέφτες. Ωστόσο, επιστρέφοντας από τη δουλειά που είχε η ίδια συνειδητοποίησε πως η πόρτα του οδηγού – που βρισκόταν από τη μεριά του πεζοδρομίου- είχε παραβιαστεί και ήταν ανοιχτή.

Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ίδια θέλησε να το επικοινωνήσειι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητώντας από τον κόσμο να είναι πιο προσεκτικός ακόμη και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έπεσε θύμα κλοπής

Μιλώντας στο okmag η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Τα αντικείμενα που μου έκλεψαν δεν είναι μεγάλης αξίας. Δεν ξέρω πως άνοιξαν το αυτοκίνητό μου, που είναι και ηλεκτρικό. Ήταν σε κεντρικότατο σημείο στα Ιλίσια με κόσμο να περνά και μαγαζιά ανοιχτά. Αυτό για εμένα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό».

Υπήρχε κάποιος μάρτυρας ή κάποια κάμερα κοντά στο σημείο;

Υπήρχε μια κάμερα ακριβώς πάνω, αλλά δεν γνωρίζουμε αν κατέγραφε. Θα το ψάξουμε λίγο. Πιο πολύ όχι γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πίσω τα πράγματα που μας αφαίρεσαν, αλλά για να μην κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι εκεί έξω και μπορούν να ανοίγουν το κέθε αμάξι.

Αντιλαμβάνομαι τα συναισθήματα μετά από ένα τέτοιο περιστατικό…

Θα μπορούσαν να είχαν πάρει ολόκληρο το αυτοκίνητο. Όταν έφθασα εκεί ήταν ανοιχτή μόνο η πόρτα του οδηγού, οι υπόλοιπες ήταν κλειδωμένες. Είναι σοκαριστικό να σου ανοίγουν το αυτοκίνητο σε έναν τόσο κεντρικό δρόμο μέρα μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ