Για το Survivor All Star, το περιβόητο μονόπετρο αλλά και τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη μίλησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και την εκπομπή «Γεια σου» αναφέρθηκε σε μια παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη. «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», τόνισε εξηγώντας πως το δαχτυλίδι που φοράει είναι της γιαγιάς της.

Όσον αφορά το Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε: «Όσοι μπουν φέτος στο Survivor θα πάνε για τα χρήματα, θα πέσουν κορμιά. Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει, γιατί του αναζωογόνησε όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι. Κάποια από τα ζευγάρια που θα μπουν ίσως φτάσουν σε σημείο χωρισμού. Ο Μαρτίκας ήταν ένας μπαλαντέρ, επιλέχτηκε για το All Star για να κάνει ριάλιτι. Με την Κατερίνα Δαλάκα είμαστε φίλες, δεν θέλω να μας βγάλουν ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Νοεμβρίου η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της στην πρεμιέρα του στην «Αυτοκίνηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ